top of page

Ангелски напътствия за вас

Здравейте, мистици <3 Най-накрая получих колодата с ангелски напътствия, за която ви споменах миналата седмица. Днес ви подготвих избор от три карти с ангелско послание, а в Събота очаквайте Блиц, в който да ви изтегля лично ангелско напътствие :)

Важно: Обмислям да започна да пускам всеки ден кратки постове с избор на карта за деня. Ако смятате, че такъв вид постове ще ви бъдат полезни, моля кликнете върху сърчицето на този пост <3


А сега, изберете си една от трите карти, за да разберете какви послания са ви подготвили ангелите <3


Нека да обърнем картите :)

 

Карта 1


Може би се опитвате сами да разрешите трудните ситуации и вече се чувствате изморени? Освободете се от негативните емоции и вярвайте, че вашите ангели-пазители ще ви поематат и ще ви помогнат. Обърнете се към тях и те ще чуят вашият зов :) Когато се борите срещу вълните и останете без сила, понякога най-доброто решение е просто да се оставите по течението.

Избягвайте налагането на надмощие над останалите :) Бъдете по-смирени. Освободете се от напрежението и нуждата да контролирате всичко - нещата ще се наредят по най-добрия за вас начин :)

 

Карта 2


Всички идеи които имате в главата ви са потенциално успешни - както за работа, така и в личния ви живот :) Не се съмнявайте в себе си, имате пълния потенциал! Ангелите ви пазят, ако тръгнете по пътя на ново начинание, ще имате успех. Помислете какво можете да дадете на света :)

Ако работите професия, която не ви е по сърце, може би е добра идея да се оттеглите от нея, за да намерите нещо по-добро, което ви удовлетворява напълно!

 

Карта 3



Ако в момента се притеснявате за благосъстоянието си (финансови средства, семейно положение), може би е добра идея да започнете да правите повече добрини, за да получите добро насреща :) Колкото повече помагате, толкова повече благодат ще привличате в живота си.

Послушайте вътрешния си глас да ви води. Не се съсредоточавайте върху финансови мисли и тревоги!

 

Благодаря на всички! Надявам се Ангелските послания да са ви харесали <3


Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

321 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page