top of page

Вашето професионално развитие

Здравейте, Мистици!

Отдавна не съм подготвяла четене за енегията на професионалния ви живот, за това днес ви подготових пост, който да открехне завесите на това, което ви очаква на работа в близкото бъдеще! В сетовете ще откриете множество съвети, как да се развиете професионално.


Днес реших да изпробвам малко по-различен избор, а именно с различни колоди.

Имате избор между карти Ленорман, Таро и Мъдрия Оракул :)

Съсредоточете се и си изберете една от колодите:

Избирайте спокойно и внимателно :)

Гледането е от общ характер и е възможно да не се припокрива напълно с вашата реалност.


Ако не сте последвали Фейсбук страницата ми, ще се радвам да го направите!

А сега, знам че сте нетърпеливи, затова нека ви разкрия сетовете :)

 

Сет 1 (Ленорман)

За жалост в последно време може и да усещате липса на любов към това, което работите..но в бъдеще ви очаква ново начало и ще започнете да виждате повече желание и любов в работата си. Съвсем скоро ще си промените възгледите си към по-добро.

В скоро време може да очаквате отпуска или пък организирана среща, която може да се забави във времето - среща за обратна връзка, за повишение или цялостно за разговор с ръководството. За сега работата при вас е по-стресираща и интензивна, опитайте се да намерите канали, през които да разтоварвате енергията.

Съвсем скоро ще имате успех на работното място, който ще доведе на така желаните от вас промени. Ще станете по-креативни и ще започнете да вършите неща, които винаги сте искали, а досега не сте могли.

 

Сет 2 (Таро)

Жезлите във вашия сет са чудесна поличба - означават, че или ще получите повишение, или предложение за нова работа, или ще приключите успешно проект на работа, който ще ви донесе лична "победа":) Показвате ентусиазъм и лидерски умения! Ако започвате нова работа или нов бизнес, нещата в началото ще бъдат успешни за вас. Лека-полека започвате да получавате възнаграждение за всичко, през което сте преминали. Финансовата ви ситуация ще развива положително нагоре. Обаче от друга страна, Падащата кула иска да ви предупреди, че е възможно всичките тези нови неща да доведат до изключително количество стрес, което да ви пречупи. Внимавайте да не харчите пари необмислено, защото можете лесно да загубите това, за което сте работили дълго време. Не подхождайте лековерно към новите предизвикателства, за да не ви захапят от към гърба ;) Имате добри цели и ще ги постигнете, стига да вярвате в тях и да не позволявате на другите да ви разсейват. Постъпвайте умно!

Възможно е да има някой по-агресивен на работното място, който да се държи некоректно с вас - от вашата страна се дръжте рационално и вземайте логични решения, без да падате на неговото ниво.

 

Сет 3 (Мъдрия оракул)

Вероятно в момента сте малко пренатоварени на работа, имате нужда да прочистите главата и графика си! Най-голямате грешка ще бъде, ако оставите дори малък шанс да "изпушите". Правете разтоварващи неща, които ви носят удоволствие, за да бъдете по-щастливи на работа. Избавете се от критицизма, завистта и отлагането на важните неща в живота ви..не се сравнявайте с вашите колеги, всеки има свой път. Станете и продължете напред, без да повтаряте едно и също нещо, което да не води до нищо ново. Ще ви се наложи да тръгнете по дълъг и изморителен път, но на финалната права ще бъдете щастливи за това което сте постигнали.

Наблюдавайте себе си, ретроспектирайте професионалния си живот - по този начин ще получите нова перспектива пред вас, където може да се поучите от грешките си.

В момента сте в период на трансформация! Може би вече сте готови да качите следващото стъпало в професионалния си живот. Проблема е, че все още сте се вкопчили в сивото минало, което ви пречи да направите живота си и професионалното си развитие по-вълнуващо. Скачайте с два крака в новото! :)

 

Благодаря на всички! Надявам се съветите и насоките на картите ми да ви помогнат във вашия професионален път!

Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

300 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page