top of page

Какво ви очаква през месец Юни?

Здравейте, мистици <3 Дойде време за нова месечна подредба, в която да видим какво ви очаква през месец Юни :) За целите на подредбата, ползвах карти Таро, Ангелски напътствия и Work your light карти. Четенете е фокусирано върху общата ви енергия <3

Този път разчитанията са малко по-подробни и има както класически тип предсказания, така и съвет към вас.


Надявам се ,че сте имали прекрасен месец Май! Пожелавам ви още по-ползотворен месец Юни!


А сега, разгледайте сетовете и си изберете един:

Избирайте внимателно сетовете :)


Ако не сте се абонирали (или харесали) за страницата на Daily Mystic в Facebook, ще се радвам да ме подкрепите и последвате :) По този начин ще виждате всяка една публикация, която правя.


А сега, нека да разгледаме разкритите сетове:

 

Сет 1

През Юни сте готови да продължите напред! Оттърсили сте се от миналото, което ви е задържало назад - хора, връзки, работа. Знаете, че заслужавате повече и сте готови да посрещнете всичко ново, което съдбата ви е подготвила. Ако продължавате да се взирате в миналото, моля ви..направете си услуга и погледнете напред! Само по този начин ще продължите вашето духовно и физическо развитие. Ако чувствате скука на работното си място, възможно е да потърсите нова работа, въпреки чувството за стабилност, което имате текущо на него.

Възможно е хора от вашето минало да се върнат в живота ви. Очаква ви щастливо събитие или празненство - рожден ден, годеж, сватба, раждане на бебе, кръщене, бал и още други красиви събития, на които ще бъдете свидетели или самите вие ще бъдете главни действащи лица!

Обърнатите пентакли искат да ви напомнят, че за да получите това което желаете, трябва да работите здраво за него, а не да разчитате на късмет! Ако в момента чувствате липса на стабилност както в личния, така и в професионалния си живот, се опитайте да поработите върху стабилизирането на живота ви. Внимавайте с финансовите си средства и не участвайте в неясни инвестиции и безмислени харчове, които да доведат до финансови проблеми.

Започвате да навлизате в благоприятен период от живота си - започвате да виждате светлината в края на тунела :) Доверете се на чувствата си и действате по начина, по който те ви подсказват. Ако в момента нямате връзка, възможно е скоро да поставите начало на нова връзка, а ако сте обвързани - ще имате положителни промени и развитие!

Ще бъдете смели и ще браните всичко което обичате, без страх!

Като цяло ви очаква щастлив месец, насладете му се!

 

Сет 2

Прекалено сте стресирани и безспокойни. Страха при вас е голям, което може да води до усещане, че нещо лошо ще се случи..а всъщност няма такава опастност :) Това са само усещания във вашата глава и вие трябва да ги разчистите с повече позитивно мислене. Сякаш сте изпаднали в някаква дупка, която не ви позволява да продължите напред с живота си. Някаква тъга ви е обгърнала и самите вие се ограничавате. Ако чувствате, че не сте щастливи във вашата връзка или работа, разберете дали това се дължи на стрес, нещо което ви тежи, чувство за вина или просто сте в тъмен период от живота си. Трябва да предприемете действия за справяне с този тъмен облак, който е надвиснал, за да може отново да изгрее слънцето при вас! Стресът изкривява вашата перспектива, за това се опитайте да го изчистите, например чрез медитация, срещи с приятели..или дори парченце шоколад :) . Нещата ще се оправят, просто трябва да им дадете време.

Ако сте били изоставени от някого, то е време раните ви да зарастнат и да продължите напред! От своя страна, не изоставяйте хора или планове, защото това ще ви направи самотни. Нещо тъжно ви се е случило, но трябва да бъдете силни! Не се самосаботирайте и не позволявайте на страха да ви надвие и победи! Пазете се и се защитавайте от чуждата агресивност и лошо поведение, защото не го заслужавате. Опитайте се и вие да бъдете добри с другите. Вашите лични победи ще се постигат с трудност, но ще си залужават!

Душата ви нашепва ли ви нещо? Ако да, то послушайте го! Не се опитвайте да подтискате себе си, за да влезете в нечии представи за пример на поведение. Оставете светлината да ви води напред.

Всички ваши идеи са добри и си заслужава тяхното осъществяване. Ако имате идеи за собствен бизнес, имате зелена светлина - дерзайте! Очакват ви успехи на работното място.

 

Сет 3

През този месец може да имате сблъсъци на характери или да срещнете осъдителни погледи/подмятания от околните. През Юни ще получите, това което заслужавате..за това се стремете да вземате правилни решения, за да получите положителна "присъда". Нещата ще се развият във ваша полза, ако сте честни с другите. Вече имате по-голяма яснота за проблемите в живота ви. Ако очаквате правно решение на ваш казус, най-вероятно ще стигнете до някаква резолюция - от вас зависи, дали ще бъде във ваша полза. В случай, че ви предстои важно решение, използвайте научените уроци от миналото. Ако в момента сте разделени от ваш любим човек или семейството си, може да очаквате събиране през Юни.

Очаква ви късмет и много нови промени - тези промени ще са за ваше добро, но запомнете, че може и да не ви е много лесно първоначално. Приемете процесите, които се случват, дори и да ви е трудно да го повярвате, че е ваше добро. Положителните промени ще настъпят, както в личния ви живот, така и в професионалния.

През месец Юни ще работите по вашето вътрешно развитие и подобрение, усилията ви ще бъдат възнаградени. Ще постигнете целите си и ще сте доволни от крайния резултат. Финансово и в личен план ще посигнете стабилността, за която сте работили и ще се чувствате комфортно.

Не се съмнявайте във всичко, което се случва покрай вас. Вие сте на точното място, на точното време и правите това, което трябва да правите. Работете за вашето щастие и бъдеще, но не бързайте, защото хубавите неща стават бавно :) Извървяли сте дълъг път и сте поставили добри основи за бъдещето.

Трябва да се опитате да подобрите отношенията с околните. Не съдете другите, за не ви съдят и те. Ще се чувствате добре, ако мислите винаги положително и не се опитвате да променяте другите. Не се разочаровайте, ако нещо не се е случило по начина, по който сте искали - може би вашите Ангели са ви подготвили нещо по-добро? :)

 

Благодаря Ви! Пожелавам ви успешен и слънчев Юни!

Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

329 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page