top of page

Вашата дневна карта за 05.05.2020

Здравейте, мили мистици <3 Вчера доста от вас проявиха желание и интерес към публикуването на дневни карти..за това речено - сторено! :) Тези публикации ще бъдат по-кратки от другите, но за сметка на това, ще се опитам да ги публикувам всеки ден :)


Днес съм ви подготвила Таро карта на деня, която да ви даде насока, как трябва да действате и какво да очаквате :)


А сега, изберете си една карта:


Нека да разкрием обърнатите карти:

 

Карта 1

Вашата дневна карта е : Тройка пентакли (обърната)


Опитайте се да ретроспектирате поведението си и да се вгледате грешките си. Днес е добър ден да се поучите от тях! Възможно е да имате усещането, че нямате идея какво трябва да направите..но все пак да не полагате усилието да разберете. Имате нужда да намерите нова мотивация, избягвайте състоянията на апатия! Може да очаквате възможни забавяния в работната обстановка.

 

Карта 2

Вашата дневна карта е : Паж (Принцеса) мечове


Може да очаквате забавяне на някаква новина или на реализирането на някаква ваша идея. Днес бъдете търпеливи и внимавайте какво говорите, за да не влизате в излишни спорове и караници. Пазете се от клюки по ваш адрес :) Като цяло ви се очертава ден, наситен с много комуникация..но просто имайте едно-наум :)

 

Карта 3

Вашата дневна карта е : Смъртта (обърната)


Сякаш имате нови идеи, нови начинания..но ви е страх да продължите напред. Имате нужда от трансформация, но още не сте поели първата стъпка към това. Нищо ново няма да ви се случи, докато се вкопчили в миналото и неговата енергия. Не се опитвайте да избягвате промени, които Вселената се опитва да ви наложи, защото тя ще го направи, рано или късно..във вашите ръце е способността да го направите по-леко за вас :)

 

Благодаря на всички! Надявам се дневната ви карта да ви е харесала <3


Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

165 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page