top of page

Вашата дневна карта за 06.05.2020

Добро утро, мистици! Честит празник! Как сте днес? Надявам се сте добре :)

Днес съм ви подготвила избор от три Ленорман карти на деня, които да ви дадат насока, как трябва да действате и какво да очаквате :)


А сега, изберете си една карта:

Не бързайте в избора си :) Няма правилен и неправилен избор!



Нека да разкрием обърнатите карти:

 

Карта 1

Вашата карта за деня е: Сърце :)


Днес ви е ден за любов :) Ще се редувате в даването и получаването на любов от близките ви, любов към това което правите и най-вече любов към половинката ви :) Ако в себе си имате колебание, как да постъпите..то послушайте сърцето си! Днес ще вложите напълно сърцето си в това което правите..дори и в най-малките неща :)

Любовта е на път към вас :)

 

Карта 2


Вашата карта за деня е: Парк/Градина


Днес ще се радвате на приятен и забавен ден - вие сте активна и позитивна личност. Днес е чудесна възможност за вас да излезете навън сред природата и да подишате чист въздух. :) Възможни са също и срещи с приятели или близки, които да ви заредят емоционално. Може да срещнете нов човек навън :)

Ако сте във връзка, тази карта може да ви съветва да положите малко повече усилия и да бъдете по-ангажирани във връзката :)

 

Карта 3

Вашата карта за деня е: Куче


През днешния ден може да разчитате на вашите приятели и близки. Те са лоялни към вас и няма да ви обърнат гръб. Ако имате нещо, което ви терзае, днес е добър ден за споделяне на проблемите :) В работен план, всичко е стабилно..вашите колеги разчитат на вас, както и вие на тях :)

Много е възможно да започнат да се случват процеси, които да превърнат приятелство в любов :)

 

Благодаря на всички! Надявам се дневната ви карта да ви е харесала <3

Daily Mystic,

gain wisdom through cards


218 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page