top of page

Какво да очаквате през новата седмица?

Здравейте мистици! Извинявам се, че през изминалите дни не създавах нови постове, но днес идвам заредена и съм готова да ви предложа нов пост, който да открехне завесата, какво можете да очаквате през тази седмица, а за утре планирам да имаме карта на деня!


Днес съм ви подготвила три сета с карти Ленорман. Четенето е от общ характер и е възможно да не резонира напълно на вашата реалност.


А сега, поемете си дъх и изберете един от сетовете:

Избирайте внимателно, без да бързате :)


Благодаря, на всички участвали в играта в фейсбук страницата на Daily Mystic. Пожелавам ви успешна седмица! <3


А сега, знам че нямате търпение да видите разкритите карти :)

 

Сет 1

Внимавайте за разправии с мъж, поради някакъв вид конкуренция между вас. Възможно е и на имате неразбирателства с вашата половинка, но важното е, че нещата няма да ескалират или ще завършват във ваша полза. Тази седмица ще ви бъде оптимистична и успешна. Ще получите извинение, похвала или благодарение за добре свършена работа!

 

Сет 2

Тази седмица е възможно да получите малка сума пари. Може да пътувате на къси разстояния. Две от комбинациите подсказват, че е възможно стартиране на нова работа или да бъдете поканени на събеседване за нова работа :) Може да се стигне до подписване на договор! За сега картите са във вашата полза, за това дайте всичко от себе си, за да постигнете целите си!

 

Сет 3

Тази седмица, сякаш ще прекарате повече време вкъщи и ще бъдете посветени на семейството. Възможно е да разберете някаква тайна или новина за някой ваш роднина или близък приятел. Първоначално това няма да ви се хареса, но най-вероятно се касае за лъжа или грешна информация. През тази седмица е възможно да изпитвате несигурност в себе си, но ще успеете да прочистите притеснителните мисли от главата ви!

 

Благодаря на всички! Надявам се седмичната прогноза да ви е харесала <3

Daily Mystic,

gain wisdom through cards

221 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page