top of page

Вашата дневна карта за 07.05.2020

Добро утро, мистици! Как сте днес? Почивате ли си?

Днес съм ви приготвила избор от три Оракулски карти на деня, които да ви дадат насока, как трябва да действате и какво да очаквате :)

Надявам се да имате един прекрасен и изпълнен с щастие ден!


А сега, изберете си една карта:



Нека да разкрием обърнатите карти:

 

Карта 1

Днес ще бъде чудесен ден за вас! Вие сте от изключителна помощ на ближните и всички ви обичат за това! Каквото и да правите, продължавайте да го правите, защото е важно не само за вас, но и за околните! Имате мисия да вдигате вибрациите на света :) Ако някой иска от вас да говорите, да пишете или просто да канализирате част от вашата енергия, правете го...това означава, че сте добри в това и сте нужни на хората!

 

Карта 2


Днес е добър ден да пречупите стари навици, които не са ви нужни! Ако имате проблеми по семейна линия, може би е добре да се опитате да ги разчистите! Ако имате травми от миналото/детството, съдбата ви подканя да бъдете активни в тяхното забравяне! Опитайте се да загърбите миналото и да започнете да гледате повече в бъдещото - трябва да започнете да лекувате душата си от всичко, което ви е наранило, за да продължите напред по-силни.

 

Карта 3

Днес кажете "Не" на всички енергийни вампири в живота си! Върнете си силата! Откажете се от хора, предмети,семейство и работа, които само правят живота ви тежък! Имате нужда да презаредите батериите си, защото сякаш в последно време живеете в по-ниските вибрации. Опитайте се да си почивате повече нощно време - лягайте си рано, не гледайте напрягащи предавания, запалете си ароматна свещ преди заспиване :) Енергията ви и енергийното ви поле са свещени, за това ги третирайте като такива!

 

Благодаря на всички! Надявам се дневната ви карта да ви е харесала <3

Daily Mystic,

gain wisdom through cards


201 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page