top of page

Вашата дневна карта за 11.05.2020

Добро утро, мистици! Как сте днес ? Пожелавам ви да имате Понеделник, изпълнен с мотивация и спокойствие!

Днес съм ви подготвила избор от три Оракулските карти на деня, които да ви дадат насока, как трябва да действате и какво да очаквате през днешния ден:)


А сега, изберете си една карта:



Нека да разкрием обърнатите карти:

 

Карта 1

През днешния ден ще се плувате по течението и това е точното нещо, което трябва да правите! Всичко ще се случва плавно и в синхрон. Днес ще бъдете на гребена на вълната с възможности. Имайте доверие в днешния ден, защото той най-вероятно ви е подготвил чудесен ден! Оставете всичко да се случва естествено, не насилвайте нещата. :)

 

Карта 2

Тази карта се беше паднала обърната, но реших да я завъртя, за да видите по-ясно картинката й :)

Днес е време да мислите неконвенциално, за да постигнете прогрес. Пречупете призмата на вашето съзнание, за да видите какво може би изпускате. Фокусирайте се върху какво точно искате да постигнете, без значение дали това е грешно в представите на другите хора. Днес може да е ден в който да кажете "НЕ" на статутквото и да започнете да правите нещата по вашия начин! Имате момент за трансформация, за това трябва да премахнете своя страх от промени.

 

Карта 3

Днес ще започнете да изграждате една стабилна основа за вашето бъдеще. Имате всичко нужно, за да направите живота си интересен и вълнуващ. Трябва да помислите дали вашите текущи работа, отношения и самите вие, отговорят на текущата ви етика и разбирания за живота. Все още ли ли ви удовлетворяват? Ако да - продължавайте да ги развивате, ако ли пък не - време е за нещо ново, което да устои времето и трудностите на съдбата!

 

Благодаря на всички! Надявам се дневната ви карта да ви е харесала <3

Daily Mystic,

gain wisdom through cards

85 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page