top of page

Вашата дневна карта за 19.05.2020

Добро утро, мистици! Как сте днес? Надявам се сте добре :)

Днес съм подготвила избор от три Оракулски карти на деня, които да ви дадат насока, как трябва да действате и какво да очаквате :)


А сега, изберете си една карта:

Избирайте внимателно картите :)


Нека да разкрием обърнатите карти:

 

Карта 1

През днешния ден се опитайте да черпите енергия от вашите ангели-пазители или Бог! Може би се чувствате малко изморени и обезверени, но ако се обърнете към висшата сила във вас, ще успеете да презаредите и да съберете сили за новата седмица. Днешния ден е подходящ за пречистващи ритуали или молитви.

Днес ще имате духовен ден :)

 

Карта 2

Днес е ден за получаване на нови възможности! От вас зависи дали ще се възползвате от тях или ще ги оставите да преминат покрай вас! Трябва да вложите опит, възможности, дори и вашето сърце, за да можете да се възползвате от тях. Все пак, всичко на този свят работи на принципа "Дай и ще получиш!".

Все пак, внимавайте какво си пожелавате, защото ако го получите, може и да се окаже, че не можете да платите цената му!

 

Карта 3

Позволете на близките си да ви се притекат на помощ. Дори и да ви е трудно да покажете слабост пред тях, отворете душата си, споделете си терзанията и те ще ви помогнат. Много е хубаво човек да е силен и да прави всичко сам, но няма нищо по-естествено и нормално от това да получим помощ от хората, които обичаме. Ако в момента сте в затруднение, днес е възжможно да получите така дългоочакваната помощ от семейство и близки.

 

Благодаря на всички! Надявам се дневната ви карта да ви е харесала <3

Daily Mystic,

gain wisdom through cards


88 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page