top of page

Какви препятствия стоят пред вас?

Здравейте мистици, поради трудните времена в които се намираме, реших че такъв пост може да ви бъде полезен! Чрез вашия избор, ще можем да проследим какви препятствия и уроци стоят пред вас, и какъв е начина да се справите с тях! За днешния пост ползвах комбинация от Таро и два оракула, за да може да ви предоставя по-широк обзор :)


А сега, поемете си дъх и изберете един от сетовете:


Избирайте внимателно, без да бързате :) Не забравяйте, че четенето е от общ характер и е възможно да не резонира напълно на вашата реалност.


Ако поста ви е харесал, ще се радвам да кликнете върху сърчицето в края на страницата :)

Ако имате нужда от лична консултация с мен, може да изберете някоя от услугите в страницата Допълнителни услуги.


А сега, знам че нямате търпение да видите разкритите карти :)


 

Сет 1

При вас се наблюдава както липса на нови възможности, така и изпуснати възможности, за което ви е яд. Възможно е пропадане на сделки в неочакван момент. Може да очаквате забавяния и липса на контрол. Усещането, че нямате това, което искате може да ви кара да действате скъпернически. Добре е да бъдете внимателни как харчите средствата си, за да запазите усещането си за сигурност - но все пак не изпадайте в крайности.

Ако нещо ви дърпа назад, то сега е момента да се отскубнете от него, за да продължите напред. Премахвайте токсичните хора от живота си, прекратете порочните практики, които ви правят нещастни!

Опитайте се да видите положителното във всяка една ситуация! Гледайте през очите на комик, който се самоиронизира, за да прави живота по-лек и забавен за всички покрай него :) Забавлявайте се и така ще минете неусетно през трудностите.

 

Сет 2

Изтеглихте щастливи карти :)

За щастие, при вас трудните моменти идват към своя край :) Ако досега всичко е изглеждало тъмно и неясно, съвсем скоро ще започнете да виждате светлината в края на тунела :) Очаква ви подобрение във връзките, професията и физическото здраве. Време е да започнете да изграждате вашата нова сигурност.

За да излезете на чисто, опитайте се да изчистите всичко ненужно от живота си: хора, връзки, негативни емоции, напрежение...дори и дома си :) Дошъл е момента да освободите енергията си за нови и красиви неща. Направете го днес, за да създадете място за всичко, което тепърва предстои.

Приемете трудностите като урок, който да ви изведе до по-добро място. Научените уроци може да преподадете на другите и да ги водите към истината и правотата.

Бъдете и показвайте вашето най-добро АЗ!

 

Сет 3

Възможно е да получите спомени от миналото, които малко да помрачат вашето щастие. Пазете се да не се фокусирате прекалено много в стари случки или да въздишате по неизживяно детство/младежки години, което да ви кара да действате необмислено и хлапашки.

Вашите близки са насреща, прекарвайте време с тях и им доверете, какво се случва във вашия живот - те ще бъдат неотменно винаги до вас и ще успеете да намерите решение на проблемите, заедно с тях!

Важно: Ако миналото ви преследва, под формата на стари, тежки травми, може да е добра идея да поговорите със специалист, за да ви помогне да го преживеете.


Ключът при вас е да имате търпение, че нещата ще се подобрят. Не изпадайте в ниските вибрации на емоциите, а вярвайте че всичко ще бъде наред. Психическото здраве е важно, за да може и физическото ви здраве да е на ниво. Медитирайте, рисувайте, радвайте се на слънчевата светлина и вярвайте, че всичко ще мине :)

 

Благодаря Ви! Надявам се мойте карти да са ви помогнали :)


Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

175 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page