top of page

Какво ви очаква през месец Май?

Здравейте, мистици <3 Дойде време за нова месечна подредба, в която да видим какво ви очаква през месец Май :) За целите на подредбата, ползвах карти Ленорман и Wisdom of the Oracle карти. Четенете е фокусирано върху общата ви енергия <3


През тази седмица се надявам да получа нова колода с ангелски послания - когато е при мен, ще пусна един блиц за всички, в фейсбук страницата на Daily Mystic, за да проверим колко ви резонира <3 За това следете :)


А сега, поемете си дъх и изберете един от сетовете:



Избирайте внимателно, без да бързате :)


Ако подредбата ви е харесала и ви резонира, ще се радвам да ми оставите сърчице в края на публикацията. По този начин мога да се ориентирам, кои са тематиките, които ви допадат повече :)


А сега, знам че нямате търпение да разберете какво ви очаква :)

 

Сет 1

Може да ви очакват легални или по-формални дискусии. Най-вероятно изхода ще бъде положителен за вас :) Възможно е да поставите ново начало, благодарение на съвети на вашите близки, за това се вслушвайте в тях. Дори и да имате сътресения, те ще бъдат много краткотрайни и ще излезете бързо от тях. Лека полека идва Пролетта и във вашия живот. Ще настъпят сигурни промени :)

Май месец е добър за започване на нещо ново, извън вашия комфорт. Ако правите само познати неща, то няма да изпитате тръпка от резултата. Излезте от скуката на рутината, за да постигнете прогрес.

Очаквайте промени в живота си, някои положителни, други негативни. Ако е настъпила промяна в отношенията или работното място, която не ви допада, може би е добър момент да потърсите изход от ситуацията, да се изолирате от драмата. И това ще мине!

Добре е през месец Май да спазвате изискванията, насоките, желанията, законите на другите ..както се казва, да си седнете на дупето ;) Важно е да вървите, както е описано по "книга" :)

 

Сет 2

През този месец може да очаквате срещи, свързани с работа - работни срещи, срещи за интервю, срещи за оценка на представянето :) Комбинацията с Лилиите във вашата подредба могат да говорят както за стабилност на работа, така и отношения (от всякакво естество) с някой по-възрастен мъж :) Като цяло през месец Май ще бъдете доста активни. Възможни смущения в интимния живот :(

Бъдете активни в постигането на нови висини във вашето развитие - ще си поставяте нови цели, нови предизвикателства, които да ви карат да се чувствате живи.

Започнете да визуализирате мечтите си - лека полека ще започнат да се материализират. Повярвайте и нещата ще се получат. Бъдете креативни, мечтайте и скоро ще видите как като с магия, вашите мисли ще се появят във физическия свят.

През месец Май ще се виждате с вашите близки, приятели, колеги. Имате си малки групички, в които ще цари разбирателство, уважение и любов.

 

Сет 3

Този месец за вас ще бъде белязан от трансформации! Не се противопоставяйте на случващото се, защото в края на крайщата ще бъде за ваше добро :) Ще започнете да постигате целите си. Напълно сте готови сте да започнете тези трансформации и да вкарате нещо ново в живота си. Ще бъдете уверени в това което правите.

Внимавайте да не изпадате в копнежи и напразни надежди, които за сега няма как да ви се случат - така ще избегнете разочарованията. Пазете физическото си здраве, една идея повече :)

През Май мислите и сърцето ви ще са обхванати от спокойствие - ще имате свободата, от която имате нужда и на която се наслаждавате. Очаква ви хармоничен месец :)

За всичко си има време във вашия живот, не прибързвайте за нищо..особено ако не се чувствате готови за това. Дори и другите да ви втълпяват, че е време за нещо - вслушайте се в себе си, дали наистина е настъпило това време за вас. Всичко при вас се случва в точния момент и по "график". Не се притеснявайте, не изпускате нищо.

 

Благодаря Ви! Пожелавам ви успешен и слънчев Май!


Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

323 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page