top of page

Какво искат да ви посъветват картите? :)

Здравейте, мистици <3 Като за край на работната седмица, реших да ви подготвя разтоварващ пост, който да ви даде съвет, насока или да ви подскаже какво иска да ви нашепне вашата душа :) Тези постове са ми любими, тъй като смятам, че те най-вече могат да ви помогнат във вашия път! Картите са съветнически, интуитивни и самите вие може да се опитате да ги тълкувате, сами за себе си :)


Надявам се, че харесвате кристали! Обмислям вече по-редовно да вкарвам кристали в подредбите, които не само изглеждат красиво, но мисля и, че ще ви помагат в избора ;)


Разгледайте трите сета и си изберете един от тях :) Може да си мислите за дадена ситуация, за която имате нужда от насока:



Избирайте внимателно..кой сет ви привлича най-много? :) Може също и да избирате чрез поставените кристали :)


Ако публикацията ви е допаднала, ще се радвам да ми оставите сърчице в края на блог поста <3

А сега, нека да видим какви насоки са ви подготвили картите:

 

Сет 1 (Содалит)

Картите изключително много искат да ви кажат, че вие греете с невероятна светлина и плам, но сякаш се опитвате да подтиснете блясъка си. Не се притеснявайте да показвате възможностите си, талантите си, красотата си..няма нищо лошо в това да засенчвате другите от време на време. Не подтискайте себе си, за да бъдат другите доволни... Ако някой очаква от вас да туширате себе си, то този човек не е за вас :)

Ваше задължение е да бъдете своя най-голям фен, който да ръкопляска след всяко представление :) Разгърнете потенциала си, за да ви видят другите в пълния ви блясък!

Бъдете благодарни на вашите близки, роднини, приятели и ангели-хранители, защото те ви подкрепят много и осветяват вашия път. Направете някакъв добър жест към тях, за да стоплите душите им :) Вслушвайте се в тяхното мнение и съвети, защото те са ценни за вас.

 

Сет 2 (Розов кварц)

Пред вас са се открили (или ще се открият) доста възможности! Сега имате невероятния шанс да поставите ново начало за себе си! Нормално е да ви е страх от непознатото, но дори и да е трудно или да изглежда невъзможно, поемете този път. Ползвайте интуицията си, за да разберете как да продължите напред. Създавайте, това което е в сърцето ви, дори и да изглежда нелогично и хаотично. Това което ще излезе накрая, ще бъде толкова красиво и магично, че ще се чудите защо досега не сте го били направили :) Чудесна възможност за нови връзки или нова бизнес идея.

Пада ви се карта, която ви подканя да действате и да бъдете инициатор :) И след най-трудния път в пустинята може са се стигне до Оазис. Пробвайте, ще си струва!

 

Сет 3 (Зелен Авантюрин)

Ако нещо вътрешно ви тормози, то може би е добре да се опитате да вникнете в това, което ви казва. Послушайте вътрешния си глас, който ви повтаря да внимавате! Следете за червени флагове и символи - не пренебрегвайте интуицията си! Ако нещо ви нашепва, че това което се случва не е наред, то значи е така! Развивайте вашия вътрешен компас! Какво иска да ви каже той? В коя насока е добре да тръгнете? Е ..направете го, няма да съжалявате :) Интуицията никога не греши! Душата ви е най-добрия съветник :)

Днес картите ви казват да не се притеснявате от вашите действия - всичко което вършите е важно и е точно това, което трябва да направите. Няма нужда от прекалено много премисляне, вървите в добра посока и действията ви градят солидна основа за бъдещето ви. Каквото и да правите..продължавайте да го правите!

 

Благодаря на всички! Дано насоките на моите карти са ви допаднали!

Daily Mystic,

gain wisdom through cards!


291 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page