top of page

Отношенията ви ще имат ли сериозно развитие?

Здравейте, мистици <3 Бях ударила малко пауза на постове с четения на енергията за отношения, но мисля лека - полека да ги върна в графика :) Много скоро ще подготвя пост, който ще ви даде прогноза за вашият любовен живот през следващите три месеца, така че следете страницата ми във Фейсбук :)


Важно: Ако не сте се абонирали (или харесали) за страницата на Daily Mystic в Facebook, можете да го направите, тъй като обмислям вече публикуването да е само и единствено в тази страница (без споделяния в другите групите)!


Искам да благодаря на всички Вас, които ме подрекрепяте и следите моят Блог! Обещавам ви, че ще продължа да развивам този блог, себе си и съдържанието, което ще публикувам в него :)


А сега, нека да ви представя четирите сета, измежду които можете да направите вашия избор:

Докато избирате, мислете за вашата половинка и не бързайте!


За целите на днешния пост ползвах комбинация от Таро и Оракул, които да ви дадат както евентуално развитие, така и съвет какво е хубаво да направите :)


А сега, нека да видим какво си избрахте:

 

Сет 1

Сякаш за момента ви липсва стабилност в отношенията :( Имате нужда от лоялност и сигурност! В отношенията ви липсват част от качествата, нужни за оцеляване в трудни моменти. Трябва да получавате и давате повече подрепа от/на половинката си. И двамата трябва да намалите егото си и да започнете да постигате общите си цели.

Ако ви е трудно да продължавате в текущите си отношения, може би имате малко нужда от промяна? Някой от вас таи нещо в своето сърце, което пречи на развитието на отношенията ви - стари рани, стари любови? Възможно е и да имате нереалистични очаквания, които да водят до разочарования.

При вас има два варианта..или сте се хванали в тази връзка като удавници за сламка, или вкарвате стари навици и грешки от предишни връзки, които да ви пречат да продължите напред. Със сигурност ще настъпят промени при вас ..без значение дали това ви харесва или Не..картата на Смъртта сигнификира бъдещи трансформации. Ако нещата куцат и нямат шанс да се оправят, може би е по-добре просто да продължите напред. Ако искате да се борите за вашата връзка, трябва да бъдете подготвени за промени, компромиси, оставянето на миналото там където му е мястото и гледането с общ поглед напред. Със сигурност при вас ключовото е :Промени!

Текущо, вие сте два остри камъка, които трудно мелят брашно заедно!

Вие сте от "стадния" тип хора, а не вълци-единаци и е разбираемо, че искате да бъдете с някого, но ако това не ви прави щастливи, струва ли си?


 

Сет 2


Не гледайте в миналото, кой какво и как е направил..не се хващайте в стари грешки. Ако в момента сте се фокусирали върху това какво ви липсва, има шанс да изпуснете истинската любов. Опитайте се да оценявате какво имате, за да не съжалявате след време, когато птиченцето излети от вашето рамо.

Не се отказвайте при големите трудности, защото нищо лесно не е хубаво :) Ако искате отношенията ви да просъществуват, ще трябва да се борите силно за тях! Защитавайте връзката си пред вашето семейство и приятели..дори и те да не са на вашето мнение! Важно е да бъдете едно общо цяло пред останалите :)

Ако досега сте имали чести караници и неразбирателства, най-вероятно съвсем скоро ще намерите общ език помежду си :)

Възможно е някой от вас да има тенденции да бъде ревнив или по-контролиращ - опитайте се да изчистите този проблем, защото иначе ще носи само негативи в отношенията ви.

Ако някой от вас е правил грешки в миналото, добре е да седнете и да изчистите проблема, отколкото да го таите и нагнетявате в себе си. Разберете се като хора, за да можете да продължите напред, без натякване..имате нужда да дадете/получите прошка!

Смятам, че вие имате големия потенциал да се развиете..мисля, че дори и висшите сили искат за вас да сте заедно! Много вероятно е да имате кармична връзка :)

 

Сет 3


Вашата връзка е стабилна и сигурна! Но все пак трябва да бъдете малко по-открити за вашите мисли и чувства, за да получите възможно най-добрия изход от ситуацията в която се намирате. Опитайте се да третирате половинката си с повече разбирателство и да не бъдете резки и емоционални спрямо тях :)

Във вашите отношения се наблюдават лоялност, топлина, разбирателство и романтика. Имате такъв чудесен баланс, че най-вероятно ще ви е доста трудно да излезете от него :) Вие сте добър пример, какви трябва да бъдат отношенията между хората. Връзката ви е толкова хармонична, изпълнена с уважение и любов, един към друг. Ако досега сте имали някакви проблеми, Умереността ви гарантира, че ще ги прескочите и ще излезете по-силни от всякога! Вие сте сродни души :)

Възможно е някакви тайни да излязат наяве, за това ..ако вие пазите тайна, може би не е лоша идея да я комуникирате с вашата половинка, преди той да е разбрал от друг канал. Внимавайте за промени в поведението на вашата половинка.

Имате нужда да бъдете гъвкави и да можете да реагирате адекватно спрямо ситуацията! Правете компромиси и продължавайте да бъдете в баланс!

 

Сет 4


Възможно е в момента да преминавате през труден момент на вашите отношения! Сякаш в последно време не сте толкова щастливи, липсва ви внимание и визия за бъдещето. Възможно е да имате неразбирателства с вашите семейства и да липсва приемственост, която да поставя напрежение помежду ви и семействата ви. Възможно отменяне на някакво важно събитие във вашия живот. Ако очаквате скорошно сключване на брак или пък годеж, най-вероятно ще бъде отложено във времето.

Въпреки всичко, вие ще успеете да продължите напред, ще вземете правилни отношения и връзката ви ще е такава, каквото искате да бъде. Възможно е пътуване или преместване на ново място/чужбина :)

Трябва да бъдете по-честни един с друг и да споделяте какво всъщност искате от отношенията си. Не манипулирайте половинката си и не позволявайте да бъдете манипулирани - така няма да стигнете далеч като двойка. Внимавайте за трикове и обещания, които опитват да ви замажат очите!

Вървите към задълбочаването на вашите отношения и интимността помежду ви. Мисля, че ви е писано да бъдете заедно, просто трябва да обърнете внимание на треските за дялане, които имате.

 

Благодаря на всички! Дано насоките на моите карти са ви допаднали!

Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

243 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page