top of page

Седмична прогноза с Таро

Здравейте, мили мистици! Христос Воскресе! Надявам се, че сте имали чудесни празници! Радвам се, че отново сме заедно и поради тази причина, днес съм ви подготвила пост, свързан с прогноза за текущата седмица. тъй като скоро не съм правила такова общо четене :)


Днес съм ви подготвила три сета с карти Таро, които да ви подскажат какво да очаквате и за какво да внимавате през тази седмица. Четенето е от общ характер и е възможно да не резонира напълно на вашата реалност.


А сега, поемете си дъх и изберете един от сетовете:


Избирайте внимателно, без да бързате :)


Благодаря, на всички участвали в играта в фейсбук страницата на Daily Mystic. Печелившите могат да се свържат с мен, за провеждането на личната консултация :)


Искам също да споделя, че ако имате нужда от лична консултация с мен, може да изберете някоя от услугите в страницата Допълнителни услуги.


А сега, знам че нямате търпение да видите разкритите карти :)

 

Сет 1

Тази седмица може малко да ви липсва креативност, мотивация и цялостно идеи за развитие. Също е възможно прекалено много да отлагате важни неща и дейности, които вече започват да придобиват все по-големи размери и важност - време е да поемете отговорност и да "разтребите" :) Сякаш малко сте изгубили пламъка за нещата, които преди са били важни за вас?

През тази седмица е възможно да се чувствате ограничавани, несигурни и подтиснати, че не ви оценяват достатъчно.

Не се фокусирайте върху материалното!Обърнатите пентакли ви предупреждават да не приемате всичко за даденост и най-вече да не приемате, че парите са единственото нещо, което носи щастие. Също не позволявайте на фокуса върху един аспект от живота ви да пречи върху развитието на останалите аспекти. Важно е да намерите баланса.

През тази седмица може да чувствате проблеми с комуникацията с другите, за това е важно да потърсите алтернативни решения. Пазете се от враждебност и агресия от околните, бъдете по-добри от тях :) Внимавайте да не се самосаботирате, за това премисляйте решенията си по-сериозно.

Възможно е тази седмица да получите неприятни новини по телефон, писменно или устно от някой ваш познат.

 

Сет 2

Достигнали сте ниво на ясност и сигурност и вече знаете как да действате напред. Ако ви очакват важни решения, използвайте научените си уроци, за да вземете най-правилното решение. Ако очаквате някакво правно решение, то ако вие сте били честни, решението ще е във ваша полза. Внимвайте какво правите, защото накрая всеки получава, това което сам си е направил :) Правете добро, за да получите добро.

Възможно е тази седмица околните да ви съдят малко по-силно от друг път, за това бъдете готови да защитавате себе си с повече плам :)

През тази седмица е много важно да не ползвате миналото с цел да бичувате околните. Гледайте напред!

Внимавайте за по-възрастна жена, която може да се опитва да ви подрони авторитета с вредни клюки и говорене зад гърба.

Тази седмица е възможно да осъзнаете, че сте изпуснали някаква добра възможност. Може и да очаквате забавяния на работното място от всякакво естество. Намалете харчовете - възможно е да давате повече пари, отколкото да получавате:) Следете си финансовия баланс.

 

Сет 3

За съжаление сте в момент, в който се чувствате малко безсилни :( Трудните ситуации от миналото са ви изстискали цялата енергия и ви е трудно да продължите напред. Със сигурност ситуацията не е толкова лоша, колкото си я представяте! Загубили сте самочувствието си, вярата в себе си и сте забравили, че можете да правите толкова много неща! Важно е намерите някой, които ви разбира, за да си изплачете болката. Много е важно да бъдете силни и да си отворите очите, че всъщност нещата не са толкова изгубени, колкото вие мислите :) Време е да се излекувате от миналото и да започнете бъдещето на чисто!

Очаква ви започването на нова инициатива, ще запалите вашата "искра", която да ви подтикне да откриете вашият ентусиазъм. Приемете предизвикателствата с отворени обятия. Ще преоткриете вашия потенциал или пък нов талант/интерес :)

Добре е човек да се отделя от външния свят с цел на преоткриване, саморефлексия..но е важно да не прекалявате, защото после ще ви е трудно да се върнете на старото си темпо. Респективно, обърнатият Отшелник може и да означава, че ви е страх да погледнете навътре в себе си, от страх какво всъщност ще откриете.

Не бъдете асоциални или срамежливи с другите :)

 

Благодаря Ви! Пожелавам ви успешна седмица!


Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

186 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page