top of page

Какви съвети имат към вас картите?

Здравейте, мистици! Как сте днес? :)


Тъй като всеки има нужда от съвети, ви подготвих един по-обширен пост, който съдържа различни насоки и съвети от цели 5 колоди :)


А сега, поемете си дъх и се концентрирайте върху трите сета:

Отворете съзнанието си и изберете сета (или кристалчето), който най-много ви привлича. Четенето и съветите са от общ характер и е възможно да не ви резонира на 100%.


Ако поста и съветите ви допаднат, ще се радвам да кликнете върху сърчицето в края на поста! <3

 

А сега, нека да разгледаме какво искат да ви кажат картите :)


Сет 1


Дайте малко пространство и шанс на близките/половинките ви да ви водят, а не вие тях. Бъдете по-търпеливи и нещата ще започнат да се случват. Бъдете по-меки и разбиращи към околните. Нека хората да ви търсят повече, а не вие тях.

Вслушвайте се повече в съветите на вашите близки, защото може би имат право? Комуникацията с другите ви е важна и се опитайте да я поддържате.

Ако в момента имате тенденции към "прегаряне", ви е време малко да си починете. Няма нужда да се "биете докрай", защото само ще си докарате психическо и физическо срутване. Имате кураж, амбиции и сте силни, но е добре да си избирате битките по-умно : ) Ако нещата досега не са се получавали по начина, по който сте искали, 9ката жезли може да ви подсказва, че сте близко до успеха : ) Всичко което започнете, ще го свършите и ще бъдете търпеливи. Ще се радвате на стабилност, както в личните отношения, така и в работната среда. Вашата работа се забелязва и ще бъдете възнаградени за усилията си.

Възможно е в момента да се чувствате леко "в капан", да усещате ограничения или, че сте с вързани ръце. Опитайте се да изчистите психологическия стрес, който се е събрал във вас. Опитайте се сами да не се слагате в този затвор - възможно е нещата да не са толкова зле, колкото си мислите : ) Свалете превръзката от очите, която ви пречи да виждате и вземете правилното решение за вас. Няма нужда от страх и ограничения.

Ангелската карта ви казва да бъдете по-смели и да надигате глас по теми, които не ви харесат или смятате, че сте прави в случая! Обаче бъдете добри и не изгрубявайте, когато искате да убедите някого в правотата си : )

Вие сами сте отговорни за своето щастие, ако седите и се вайкате..няма да постигнете нищо! Вземете щастието в своите ръце, защото никой друг не може да ви го осигури. Правете така, че да повишите вибрациите в живота си - яжте любимите си храни, носете новите си дрехи и се радвайте на живота!


 

Сет 2



Обърнете внимание повече на изграждането на здравите основи, както в личния, така и в професионалния си живот. Имате всичко нужно, за да сглобите пъзела! Очакват ви красиви неща, направете място в живота си за тях ; ) Прегледайте и оценете текущите си ценности и цели - продължават ли да са актуални за вас? Ще устоят ли теста на времето? Избирайте цели, които биха ви донесли дългосрочни позитиви.

Букета ви казва, да очаквате нещо чудесно и красиво в живота си (ако то вече не се случва ) : )

Очакват ви пътешествия, преживявания и щастие от взетите от вас решения. В бъдеще очаквайте още позитивно развитие в живота ви. Съдбата обича смелите!

Скоро очаквайте добри новини. Ще имате нови идеи, креативни мисли и интересни планове. ОБАЧЕ внимавайте да не попаднете в ситуация, в която сте много ентусиазирани за много нови неща, а всъщност нямате намерение да ги довършите. Не подхождайте лекомислено към новото.

Очаква ви ново начало, особено в личните отношения : ) Ще бъдете изпълнени с емоции, щастие, романтика и фертилност. Дори са възможни бременности покрай (при) вас : )

Ангелската карта също говори за любов покрай вас, така че ще се радвате на чудесни лични взаимотношения.

Време е да си кажете, какво се върти в главата ви. Не подтискайте мнението си, а излезте на светло. Никой няма да ви се разсърди, ако не споделяте тяхното мнение..за това смело споделяйте. Отстоявайте позицията и мнението си, дори и то да не е "популярно".


 

Сет 3


Имате нужда малко от прочистване в живота - изчистване от негативна енергия, негативни предмети и хора. Ще ви се отрази добре да започнете нещо ново, на чисто.

Пазете се от неприятности/неприятели - Мишките могат да говорят за разправии, кражби, фрустрация, деструктивно поведение, притеснение. Възможни проблеми в дома (чисто като апартамент/къща), в който живеете.

Възможно е в момента да сте (или да навлизате) в период на тъга, любовни разочарования или липса на ентусиазъм. Не изпадайте в депресии, а просто станете и продължете напред - ще си направите услуга. Просто сте в труден период, нищо не е вечно и това ще мине : ) Не се отдавайте на самота и негативни мисли, защото можете да влезете в порочен кръг. Понякога най-трудните ситуации ни учат да бъдем силни. Дайте си време да преживеете трудността, ако имате нужда от подкрепа..не се колебайте да се обърнете към своите близки.

Съвсем скоро ще навлезете в по-тихи води, така че стискайте зъби още малко - ще избягате от трудностите ; ) Ще имате прогрес и ще продължите напред, въпреки дадени проблеми. Очаквайте нещата да се подобрят при вас и нещата ще бъдат все по-лесни. Възможно е малко да се чувствате летаргични в началото, но всичко ще се нареди. Императрицата е чудесна карта за бъдещето. Тя ви казва, че трябва да прегърнете по-меката си страна, да си позволите да изследвате емоциите, които чувствате и да слушате интуицията си. Ще привлечете хора, особено тези, които се нуждаят от съпричастност, състрадание - неща, които вие можете да им осигурите. Личните ви отношения ще бъдат стабилни и ще се развиват надълбоко..доста често Императрицата говори и за фертилитет ; )

Очаква ви изобилие в различни форми - повече пари, повече свободно време, повече любов, нови възможности или нови идеи. Следвайте всички напътствия, които получавате, защото най-вероятно именно те са решението на вашите молитви.

Бъдете смели и не се притеснявайте, да направите първата крачка към подобрението на живота си. Имайте вяра, че нещата ще се получат и скачайте! Съдбата няма да ви остави да си счупите главата ; )

 

Надявам се съветите на моите карти да са ви помогнали! <3

298 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page