top of page

Любовно развитие през Юли

Здравейте, мили мистици! Липсвахте ми!

Как сте? Надявам се, че всички сте в чудесно здраве! За мен Юни месец беше изпълнен с много трансформации, промени и емоции...поради тази причина си взех известно време за себе си и почивка. Започвам лека - полека да се връщам към любимия си блог, така че се надявам все повече и повече постове да подготвям! :)

Блицовете си остават редовни, така че следете страницата на Daily Mystic.


Днес ви подготвих пост на любовна тематика. Използвах най-новата си колода Таро (Everyday witch).

А сега, нека да ви представя трите сета, измежду които можете да направите вашия избор:


Докато избирате, мислете за вашата половинка (или обект на желания) и не бързайте! Запомнете, че гледането е от общ характер и е възможно да не ви резонира на 100% :)


Ще се радвам на всякаква обратна връзка от вас!


А сега, нека да видим какво си избрахте:

 

Сет 1

Дайте си малко почивка от споровете, ако искате да отношенията ви да бъдат по-хармонични. Спрете да съдите половинката си (или направете така, че той да спре да ви съди). Тази гоненица на котка и мишка само може да ви изнерви допълнително. Пазете се от провокации и безмислени спорове. Време е заедно да забравите старите грешки :) Пазете се от говорене зад гърба.

През Юли трябва да се опитате да овладеете емоциите си. Ако минавате през труден период с вашата половинка, то чрез комуникация и здрава работа, ще успеете да преминете през проблемите. Имате нужда от баланс в ума и сърцето, за да успеете. Готови сте да продължите напред :)

За съжаление може би чувствате някаква тъга, лоши спомени, които само ви носят негативи. Не се взирайте само в негативното и черното, света е цветен, отношенията ви имат добър потенциал. Просто погледнете отвъд неприятностите и ще видите, че всъщност нямате за какво толкова да тъгувате.

Отношенията ви ще навлязат в спокойни води, така че наслаждавайте им се :) Стабилност, отворена комуникация и излекуване ще доведат до добър прогрес в отношенията ви.

Ако сте във връзка, която ви подтиска, притиска и стресира, знайте че скоро идва края на проблемите ви и ще продължите напред :)

 

Сет 2

Готови сте да оставите багажа от миналото зад вас. Звездата е чудесна карта, любовния ви живот ще цъфти. Ако сте необвързани, очаквайте скоро любов да се появи покрай вас. Възможно е някой от миналото ви също да се появи. Ако сте обвързани, то отношенията ви ще прогресират на по-дълбоко ниво :) Ще започнете да чистите проблемите си, лека полека. Жезлите дори могат да говорят и за физическо движение, като например екскурзия в страната, чужбина или дори преместване. Ако сте необвързани, може да срещнете някой интересен мъж, докато пътувате (или той докато пътува). Възможни отдалечени отношения.

Ще бъдете щастливи от решенията, които вземате и можете да очаквате добър прогрес.

Подгответе се да бъдете много желани! А ако сте обвързани, ви очакват приятни нощи с любимия ;)

Не позволявайте на безмислени аргументи да съсипват комфорта ви. Не позволявайте на малки и незначителни неща да ви хвърлят в грешни помисли - това може да доведе до по-сериозни проблеми. Ако сте необвързани, имате нужда от малко повече социализация, ако искате да срещнете някого :) Може да отнеме повече време, но все пак бъдете търпеливи.

 

Сет 3

Трябва да бъдете доволни от вашите отношения и да влагате чувства, емоции и упорита работа, за да се развиват отношенията ви! Имате нужда да прекарвате повече време заедно, да ставате по-близки. Ако сте необвързани, то този месец ще привличате противоположния пол с лекота, възможна среща с някой, който пътува по работа :) Бъдете уверени!

Възможно е вашият обект на желания да е по-буен, по- трудно да се "укротява"..вашата задача е да помислите как да действате, че да постигнете това което искате..и да го направите така, че все едно е било тяхна идея :) Не се опитвайте да доминирате над тях, оставете те да ви водят. За обвързаните, Силата говори за стабилност, близки сте и работите като сплотен екип. Проблемите са ви направили по-силни!

Пазете си гърба от лъжи, измами и двуличност! Възможно е някой да не е напълно честен в чувствата си или помислите си към вас. Пазете се и от врагове, които са маскирани като ваши приятели. Необвързаните да се пазят от манипулатури :)

Не си играйте с огъня, ако не искате да се опарите!

Като цяло се очертава добър любовен месец, изпълнен с романтика и хармония! Просто се пазете и ако имате съмнение за нещо, послушайте интуицията си!


 

Надявам се поста да ви е харесал! Бъдете здрави и влюбени!


Daily Mystic,

gain wisdom through cards!

161 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page