top of page

Какво трябва да знаете за вашата връзка?

Здравейте, мистици! <3


Този уикенд реших да ви подготвя пост за една от любимите ви теми..а именно любов :) Чрез днешния рийдинг, ще се опитам да ви дам насоки за това, какво се случва във вашата връзка и какво трябва да знаете за нея :) За целите на днешното гледане съм използвала два дека Таро:


А сега, поемете си дъх, и изберете внимателно сета карти, който ви привлича най-много!

Не бързайте, избирайте внимателно!

Важно: Четенето е от общ характер и е възможно да не резонира на 100% на вашата реалност!


Нека да разгледаме какво се случва във вашите отношения :))

 

Сет 1:

Като, че ли при вас вашата половинка е по-водеща/доминантна във вашите отношения. Отношенията са ви моногамни, стабилни и традиционни. Ако до скоро сте изпитвали затруднения, най-вероятно съвсем скоро облаците ще се разсеят над вас :)

Очакват ви нови промени в отношенията (в позитивна насока), ще предприемете нови стъпки към по-силното опознаване и задълбочаване на връзката. Все пак внимавайте, доста е възможно е да имате изпитания на вашата любов..ако успеете да оцелеете и да се съхраните, то бъдете сигурни, че той е вашия човек. Опитайте се да дадете малко повече свобода на вашата половинка, защото е възможно той да се чувства притиснат от вас или обстоятелствата. Ако сте зависими един от друг, опитайте се да изградите малко повече самостоятелност. Опитайте се да изключите/намалите ревността и завистта при двама ви, защото само ви пречат.

Асото във вашата подредба сигнификира, че ще успеете да се оттърсите от стари задръжки, проблеми и ще обновите отношенията си. Ще позволите на сърцето си да посрещне хармония и щастие. Също е добър сигнификатор за фертилност..ако създаването на семейство е в плановете ви, то е много възможно да започнете да работите по сбъдването на мечтите си :)

 

Сет 2

Хмм, при вас отношенията са малко като амплитуда..ту нагоре, ту надолу :) Редувате периоди на проблеми, неразбирателства, разочарования.. с периоди на спокойствие, страст и любов. Ще трябва да намерите малко баланса във връзката и да имате търпение. Ако сте два остри камъка, трудно ще мелите брашно заедно.

Възможно е понякога толкова да стават трудни нещата при вас, че някой от вас да се чудят дали да не си тръгнат. Ако наистина ви е трудно в тези отношения, може би е добре да обмислите на къде отивате и къде искате да стигнете. Все пак, смятам че нещата не са напълно изгубени..имате нужда от малко търпение и уравновесяване. Започнете да се борите и да отстоявате това в което вярвате. Не позволявайте на 3-ти страни да ви се месят и да ви развалят комфорта. Трябва да се освободите от усещането, че не сте щастливи във връзката си, за да можете да започнете да градите здравите основи. Не вземайте прибързани решения!

Рано или късно ще навлезете в по-спокойни води на вашите отношения и ще стигнете до по-добра хармония. Романтиката ще се възстанови помежду ви :)

 

Сет 3:

За някои от вас е възможно преместване, пътуване или пък връзка от разстояние. Като цяло отношенията ви са в постоянно движение, не ви е скучно :)

Може би отскоро имате малко по-емоционални отношения..Спрете да се обвинявате един друг! Опитайте се да говорите повече за вашите чувства и нужди..с натякване нищо няма да постигнете. Трябва да простите стари грешки, ако искате отношенията ви да продължи напред. Когато вкарате честна комуникация, ще вдъхнете нов живот на отношенията си! Разберете какво иска вашата половинка..ако иска същото като вас, борете се заедно, но ако се разминавате във визиите си, възможно е просто това да не е вашия човек. Някой от вас (или и двамата) има нужда от промяна, и такава ще настъпи, без значение дали го искате или не..ако имате непреодилими различия, то най-вероятно пламъкът на връзката може и да угасне завинаги. Ако искате да съхраните връзката, ще трябва да се борите..няма нещата да се наредят от само-себе си.

Все пак, във вашите отношения има доста страст, ако женствеността е вашата движеща сила..развивайте я!


 

Надявам се, че това четене ви е било интересно! Ще се радвам на всякаква обратна връзка.

Бъдете здрави!


Daily Mystic,

Wisdom through cards

126 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page